2021, nieuwe ronde, nieuwe kansen

2021, nieuwe ronde, nieuwe kansen

Zo, is het ineens 2021.

Een nieuw jaar. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Althans, zo voelt januari normaal gesproken. Net als van maandag houden wij van januari, doelen stellen en lekker fris aan de bak.

Dat al onze grootse plannen zo beperkt zouden worden doordat we nog stééds met COVID-19 te maken hebben en wederom in lockdown zitten, hadden we vorig jaar echter niet kunnen bedenken.

Maar hey, misschien is die onwetendheid maar goed ook, want na het opmaken van onze zakelijke balans kunnen we wel stellen dat we ondanks al onze inspanningen zakelijk niet geweldig gedraaid hebben. Anderzijds heeft het afgelopen jaar ons geleerd wat er écht belangrijk is in het leven en dankbaar te zijn voor de kleine dingen. We hopen dat jullie ondanks de vreemde tijd toch, net als wij, ook met een goed gevoel kunnen reflecteren op 2020.  

Ons glas is gelukkig bijna altijd halfvol en vol goede moed gaan we 2021 in!

In de afgelopen weken hebben we nagedacht over wat we kunnen doen om ons aanbod interessant te houden voor jullie, zonder onze core identity te verliezen. Wat uiteindelijk is en blijft ons doel natuurlijk nog steeds om vrouwen zelfverzekerd te laten stralen in een Leo & Libra outfit. We zijn zorgvuldig bezig met een selectie van items die onze Essentials collectie complementeren, want ook als we iets niet zelf ontwerpen zijn we kritisch. Als we het om welke reden dan ook niet zelf dragen, komt het niet in onze shop! 

Maar female empowerment stopt niet bij een jurk of rok. Als de economische situatie het toe laat kunnen we hopelijk ook verder bouwen aan onze ladiesclub, netwerkplannen en de organisatie van diverse toffe events waarbij we powervrouwen samen kunnen brengen.  Er wordt in ieder geval door ons al hard gebrainstormd en gewerkt aan de voorbereidingen hiervoor.

Wij hebben zin in 2021 en wensen jullie allemaal een meer dan fantastisch jaar, vol liefde, vriendschap en in goede gezondheid.

Liefs,

Leo en Libra

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.