Corona tijd enz

Corona tijd enz

Hello ladies,

Het is al weer eind maart en ineens zijn we in een slechte film beland... Het hele land ligt stil.  We mogen er nog amper op uit maar gelukkig schijnt de zon!

Voor ons zijn het ook een beetje gekke dagen nu. Zoals jullie weten werkt Mariëlle hoofdzakelijk voor Boutique Hotel Corona in Den Haag – what's in a name - en zou Kim aan een nieuwe baan beginnen begin maart. Beide zitten we noodgedwongen thuis. En net als wij nog miljoenen andere mensen en ook die hebben nu dus allemaal geen nieuwe, zakelijke jurk nodig. Helaas.

Bij de pakken neerzitten is echter niet zo ons ding, dus vanuit onze woonkamers zijn we wel lekker aan de slag met nieuwe dingen voor Leo & Libra.

Vandaag hebben wij onze nieuwste kleur voor Spring / Summer 2020 gelanceerd: Grape Compote. Een warme, chique roze / paarse kleur, top voor het voorjaar en leuk om te combineren met de nude kleuren die je nu zoveel ziet. Deze kleur is een seasonal, limited edition dus en beperkt verkrijgbaar.  

Ook wordt er in Litouwen hard gewerkt aan de 2e jurk en een kokerrok! We hopen deze snel toe te kunnen voegen aan de collectie. Ook deze items passen perfect in je zakelijke garderobe, maar zijn ook leuk voor naar een feestje of borrel.

En... we zijn druk bezig om een samenwerking op te starten met een sieradenmerk dat kwalitatief mooie sieraden maakt tegen scherpe prijzen. Houd onze social kanalen en website goed in de gaten :) we updaten jullie zodra we kunnen!

Last but not least, we merkten dat er bij de Essentials dress ook behoefte was aan een ruimere maatrange. We hebben de beschikbare maten nu uitgebreid met een XL voor bijna alle kleuren.

Voor nu wensen we jullie allemaal veel gezondheid, liefde en sterkte toe in deze bizarre tijden. Let op elkaar en wees een beetje lief voor de mensen om je heen!

Hopelijk tot snel! Liefs Leo&Libra

 

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.