Een hoop te vertellen

Een hoop te vertellen

Lieve allemaal,

Het heeft even geduurd maar daar zijn we weer met een update!

Good things take time…

Hopelijk vond je onze eerste blog interessant en lees je nog met veel plezier mee :)

In de tussentijd zijn wij iedere week bij elkaar om Leo & Libra verder vorm te geven.

Onze meetings gaan altijd van de hak op de tak, waarbij we proberen in een avondje zoveel mogelijk kort te sluiten en te bespreken zodat we de rest van de week apart van elkaar weer verder kunnen. Gelukkig hebben we aan een half woord genoeg en liggen we eigenlijk altijd wel op dezelfde lijn dus dat gaat lekker vlot. Vlotter dan het hele productieproces van een jurk zullen we maar zeggen.

Want ja, dat is wel waar jullie allemaal enorm nieuwsgierig naar zijn en we dagelijks vragen over krijgen. Hoe staat het ermee?

GOED NIEUWS!

We hebben inmiddels éindelijk de juiste stof gevonden. Belangrijk was het om ook zelf te testen of de stof niet kreukt, pilt of andere gekke dingen doet. En dat ‘ ie verkrijgbaar is in de kleuren die wij voor ogen hebben, want ja anders moet je weer verder gaan zoeken.

En iets speciaals voor de aankomende feestdagen mag natuurlijk ook niet ontbreken! Niet zo simpel als het lijkt dus.

Na een hoop heen en weer mailen en bellen is er op basis van onze ideeën een patroon gemaakt in het atelier in Litouwen. De uiteindelijke keuze voor onze eerste productiebatch is gevallen op dit atelier omdat we hier een relatief kleine hoeveelheid jurken kunnen laten maken in een kort tijdsbestek. Lekker snel schakelen, daar houden we van.

Zij zijn ook al druk in de weer geweest met het uitwerken van ons sample (en ook al een tweede versie daarvan).

YES, de állereerste Leo&Libra is een feit!

Sample nummer 1 hebben wij niet alleen zelf aangepast maar ook al in select gezelschap om te zien hoe de jurk staat bij diverse lichaamstypes. Daar zijn we stiekem wel heel erg enthousiast van geworden.

Daar zijn een aantal kleine opmerkingen uit gekomen die we meteen door het atelier hebben laten aanpassen. Sample 2 was perfect, precies zoals wij de jurk voor ogen hebben. De juiste basis voor onze eerste productieorder. Eindelijk!

De order is geplaatst. Onze eerste collectie is onderweg.

Voor ons nu een heleboel werk aan de winkel om achter de schermen alles te finetunen, zoals cadeauverpakkingen, een event, social kalender etc.

Een beetje onwerkelijk nog maar het is echt zo. Voor het einde van 2019 zijn we live.
Let’s get things started!


Liefs, 

L&L

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.