Festive Season is here!

Festive Season is here!

Hallo December! Wij hebben beide enorm veel zin in deze maand. Tijd voor reflectie maar vooral ook voor veel gezelligheid met lieve mensen om ons heen. De outfits voor onze lunches, (thuis) diners en borrels hangen al klaar...

Kim van den Hoogen heeft onze website omgetoverd tot een feestelijk geheel.Weet jij nog niet wat je aan moet trekken deze dagen? We helpen je uiteraard graag op weg. Onze go-to party dresses staan meteen op de eerste pagina. 

Wat denk je van onze Seasonals jurken? Zwart met een subtiel glittertje, super feestelijk of klassiek en elegant kant? We adviseren je met veel plezier!

We zijn niet voor niets de 'place to be' als het aankomt op Essentials, dus bestel je eenvoudig je Oroblu panty's of Spanx shapewear mee met je jurk. In 1 keer klaar dus, easy does it.

Jouw bestelling wordt altijd met liefde door één van ons beiden ingepakt en al is het voor jezelf, we maken er sowieso een cadeautje van om uit te pakken! Deze hele decembermaand ontvang je bij iedere bestelling die een jurk of rok bevat, een feestelijk cadeau van ons.

En ben je voor jezelf geslaagd maar zoek je nog iets voor je moeder, zus, vriendin of collega? Laat dat standaard Rituals pakket eens voor wat het is en verras haar met een cadeaubon van ons! De waarde van de bon kun je zelf bepalen, dus beschikbaar voor ieder budget.

 Wij wensen jullie een hele fijne en liefdevolle decembermaand!

 

Liefs,

Kim & Mariëlle 

 

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.