L&L goes instore

L&L goes instore

Lieve volgers,

Het is alweer het eind van de maand januari dus tijd voor een heads-up! Ondanks dat januari altijd eeuwen lijkt te duren, is de maand toch best snel gegaan. Deze maand best wel wat hoogtepunten voor Leo&Libra, zowel zakelijk als prive, dus we zullen jullie eens bijpraten.

De eerste week na de feestdagen deed heel Nederland nog niet echt veel zo leek het althans, webshop orders bleven uit en ook afspraken voor ‘nieuwe dingen’ hadden we niet in de agenda.

Afspraken

Gelukkig veranderde in week 2 het nodige, want we gingen langs bij 3 potentiële boutiques om onze jurken te kunnen verkopen. Alle drie heel verschillend, maar alle drie bekend bij een van ons uit het verleden of als goede kennis. Gelukkig reageerden alle drie de eigenaren super enthousiast op onze jurken en het idee achter Leo&Libra, ook hadden ze meteen wat passende klanten in hun hoofd en mogen we inmiddels wel verklappen dat we per 1 februari in 2 boutiques hangen en shop 3 volgt eind februari. HOE MEGA VET?!?!

Leo&Libra goes instore! :)

In januari is het bij de meeste retailers sale en zijn de winkelstraten leeg doordat je ineens 6 weken met je salaris moet doen, dus ook voor ons niet echt een feestelijke maand zeg maar.

Uitbreiding

We gingen wel aan de slag met de nieuwe kleur voor het voorjaar EN is deze inmiddels besteld. Het is de ‘grape compote’ geworden, een beetje roze/paars achtige kleur. Heel leuk voor het voorjaar! Waarschijnlijk half april te koop online en instore ;-)

Ook laten we een maat XL maken, er blijkt toch vraag te zijn naar een wat grotere maat, ook voor de wat langere dames, dus als deze test slaagt, nemen we van alle jurken een maat XL op.

Inmiddels is er ook een prototype van jurk 2 gemaakt en is er een prototype gemaakt voor een kokerrok! We gaan dus uitbreiden. Als jullie nog ideeën hebben voor nieuwe items, laat het gerust weten, jullie zijn tenslotte de doelgroep.

Gouden randje

Deze week was toch wel de week met een gouden randje, want onze Libra werd mama van Kai op woensdag 29 januari. Eindelijk is ie er en wat is ie knap en klein en schattig en lief.. oke, trotse tante hier haha. Leo schrijft dit keer het blog, want Libra is even druk met andere dingen.

Vanmiddag 30 januari de uitlevering gedaan van de jurken aan de boutiques, dus de verkopen kunnen starten. Wil je weten waar we verkopen, hou dan Instagram even in de gaten de komende dagen. In ieder geval mag Alphen aan den Rijn een gelukssprongetje maken en ook Den Haag is een lucky bastard ;-)

Zondag vlieg ik, Leo, naar München voor een paar dagen stoffenbeurs op de München Fabric Start, ik zal proberen wat vlogjes te maken terwijl ik er rondloop en deze te delen op de insta stories.

Nu is het bijna weekend, dus enjoy the weekend guys.

Tot snel!

Liefs, x
Leo & Libra

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.