Nieuw in ons assortiment: Bodycon dresses

Nieuw in ons assortiment: Bodycon dresses

Eindelijk weer een nieuwe toevoeging aan onze collectie en wij zijn zoals je ziet, héél blij daarmee! 

Nieuw model, nieuwe kleuren!  

Zo leuk dat we onze collectie stap voor stap kunnen uitbreiden. We begonnen met de Essentials jurken, vervolgens kwamen daar de zwarte kokerrok en de polkadot omslagrok. Alles wat we aan omzet maken stoppen we in de ontwikkeling en productie van nieuwe items. Nu dus deze, een prachtige mouwloze Bodycon jurk in heerlijke herfst- / winterkleuren! 

De bodycon dress is, net als onze andere jurken, super comfortabel en zowel zakelijk als in je vrije tijd te dragen. Mouwloos, dus geen broeiende oksels als je er een colbert, jasje of vest bij combineert.  

Qua stof hebben we gekozen voor een combinatie van polyester en spandex, stretchy maar wel stevig. Ze is gevoerd met een fijne, dunne stof. 

De pasvorm is bij de buik wat meer aansluitend dan bij onze eerste jurk. Kies je de Essentials jurken over het algemeen een maatje groter dan je normaal zou doen, de Bodycon valt goed op maat.

Er was veel vraag naar bordeaux rood (we love it!). Daarnaast kozen we voor lila en donkerblauw. We hebben de jurken in een kleine oplage laten maken, dus wacht niet te lang met je order plaatsen. Op is op! 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.