SPANX shapewear corrigerend ondergoed

Nieuw in ons assortiment: SPANX shapewear!

SPANX Shapewear

 

Yes! Met ingang van februari starten wij een te gekke nieuwe samenwerking met een merk dat ontzettend goed past bij waar Leo&Libra voor staat: SPANX!

De meesten van jullie hebben deze naam vast wel eens horen vallen. SPANX is de nummer 1 als het gaat om corrigerend en verstevigende onderkleding, gemaakt om vrouwen zich nog zelfverzekerder te laten voelen.

In 2000 maakte de oprichtster van Spanx, Sara Blakely zich klaar voor een feestje toen ze tot de conclusie kwam dat ze niet het juiste ondergoed had om haar jurk er zo mooi en glad mogelijk uit te laten zien. Met behulp van een schaar en een corrigerende panty kwam ze een heel eind en zo ontstond het idee voor Spanx. Ontworpen door een vrouw en ontstaan uit eigen behoeftes, net als Leo&Libra!  

‘The greater mission of SPANX is to help empower and elevate women’

Het idee van verstevigend ondergoed sloeg goed aan want binnen no-time veroverde Sara met SPANX de wereld. Inmiddels maken zij talloze soorten shapewear maar ook normaal ondergoed, leggings, bodies en tops. Het juiste ondergoed voor iedere outfit! Op haar instagramaccount @sarablakely kun je Sara volgen en krijg je een inkijkje in haar leven als onderneemster en moeder van 4. 

De items worden gemaakt van het beste materiaal zodat jij je altijd comfortabel voelt, ondersteuning krijgt op de plekken waar je het nodig hebt en je lichaam er glad en gevormd uit laat zien.

Wij hebben er voor gekozen om ons te richten op de SPANX artikelen die goed aansluiten bij onze eigen items maar wél in te kopen voor verschillende figuren. Of je nu een appelfiguur of peerfiguur bent, wij hebben de juiste shapewear voor jou zodat jouw Leo & Libra jurk nóg mooier staat.

Naar verwachting komt onze voorraad half februari binnen. Op onze website kun je nu al een pre-order doen, dan ben jij er zeker van dat je als 1 van de eersten je bestelling op de deurmat krijgt. 

Heb je vragen, laat het ons weten. We helpen je graag om de juiste keuze te maken. 

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.