Persbericht

Persbericht

Beste vriendinnen Kim en Mariëlle lanceren zakelijk jurkenlabel Leo&Libra.

Persbericht

Den Haag - december 2019  

Vriendinnen Kim van den Hoogen en Mariëlle van der Hilst lanceren jurkenlabel Leo&Libra. 

De twee beste vriendinnen brengen samen een lijn met zakelijke damesjurken op de markt, genaamd Leo&Libra.

Kim is al jarenlang werkzaam in de retail, waar zij zich met inkoop bezig houdt. Mariëlle werkt in het bedrijfsleven als directeur van een hotel. Functies waarbij het belangrijk is dat je representatief voor de dag komt. Beiden liepen zij er tegenaan dat zakelijke dameskleding ofwel ontzettend duur is, of kwalitatief en qua pasvorm niet wat zij zochten.

Daarom besloten zij het heft in eigen hand te nemen en aan de slag te gaan met de ideale business dress voor een schappelijke prijs. Na een intensieve periode van ontwerpen en uiteindelijk productie, zijn de eerste jurken vanaf begin november verkrijgbaar via hun webshop www.leo-libra.com en op de private dress parties die zij organiseren.

De eerste collectie bestaat uit een Essentials dress, €99,-,  in zwart, rood, groen en koningsblauw. Deze jurken zijn het gehele jaar door verkrijgbaar. Voor de afwisseling brengen zij periodiek een Seasonals dress uit. Met de feestdagen voor de deur is voor een zwarte glitterstof gekozen. Deze limited edition is nog vriendelijker geprijsd, € 79,-.

De jurken zijn geschikt voor zowel zakelijke gelegenheden als ook een borrel, feestje of casual activiteit. In de webshop zijn tevens bijpassende accessoires verkrijgbaar.

Leo & Libra, dresses you for business!

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.