Real Women fotoshoot

Real Women fotoshoot

Hi ladies!

Zoals jullie wel weten staan wij eigenlijk altijd zelf model voor onze kleding. Het is heel tof om het gezicht te zijn van je eigen merk maar we vinden het natuurlijk nog toffer om onze jurken bij andere dames aan te zien.
Om in onze uitingen meer diversiteit te kunnen creëren ontstond het idee voor een fotoshoot. En niet zomaar een shoot, een Real Women shoot!
Met heel bewust geen professionele modellen maar een combinatie van verschillende vrouwen, zonder specifieke modellen ervaring zodat iedereen kan zien hoe prachtig onze jurken staan bij allerlei types. Want dat is wat wij willen uitdragen!


Leo & Libra, van vrouwen voor vrouwen.

Wie deze foto’s moest gaan maken was al snel besloten. Leon van 079Photography is onze ‘huisfotograaf’. We werken al sinds de start van Leo&Libra heel fijn met hem samen en ook hij was direct enthousiast.
Een clubje dames was ook snel bij elkaar gevonden en als uitvalsbasis hebben we gebruik gemaakt van de ruimtes bij Boutique Hotel Corona, waar Marielle directeur is.
Het hotel ligt in het centrum van Den Haag, zo konden we op een paar mooie plekken fotograferen. Haar en make-up is iets wat we normaal gesproken zelf doen maar ja, dat valt altijd wel een beetje weg op foto’s. We vonden daarom Shiralee bereid om ’s ochtends vroeg alle dames in de make-up te zetten.

Shiralee make up Patricia

Zaterdag 18 juli was het dan zo ver! Met het callsheet in de hand waren we al lekker vroeg bij Hotel Corona, een goede voorbereiding is het halve werk ;)
Shiralee kon meteen aan de slag. Onze modellen waren ook present en hadden er zin in. Niet veel later arriveerde Leon en konden we beginnen. Na wat foto’s in het hotel en restaurant zijn we lekker naar buiten gegaan, want dan komen de kleuren toch het beste tot hun recht.

Geweldig om met 5 vrouwen in Leo en Libra door de Haagse binnenstad te paraderen. Via het Buitenhof door de Passage en uiteraard ook nog even het Binnenhof aangedaan.
Wat een bekijks hadden we, de Sex and the City vibes waren real!

De dames zagen er uit als ware modellen en er werd volop gekeken en gepraat. Volgende keer delen we flyers uit, wat een goede reclame. Leon had alles er lekker snel op staan dus we sloten de ochtend af met een gezellig lunch op het terras van restaurant BIT.  

Het eindresultaat kun je natuurlijk terugzien op onze socials en op de nieuwe website. We houden jullie op de hoogte.

 

 

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.