Wat draag jij met Oud & Nieuw?

Wat draag jij met Oud & Nieuw?

We zijn nog maar nauwelijks bijgekomen van de kerst en NYE staat al weer voor de deur! Dit jaar weliswaar wederom geen enorm feest, maar dat is wat ons betreft geen reden om je niet feestelijk aan te kleden. 

Ons motto: If you dress good, you feel good!

Wij hebben een aantal van onze favoriete party outfits voor je bij elkaar verzameld. 

PARTY DRESSES 

Wat denk je van onze Essentials jurk in knallend rood

Iets minder opvallend maar wél heel mooi zijn de andere Essentials jurken, in sprekende kleuren als Grape Compote of Royal Blue. 

 

Wat ons betreft zijn glitters altijd een goed idee. De Seasonals in zwart met een subtiel glittertje is mega feestelijk! 

Seasonals zwart glitter

 Het kan je haast niet zijn ontgaan dat we nog een andere limited edition jurk aan de collectie hebben toegevoegd, in klassiek zwart kant. Een elegante jurk die bij iedereen prachtig staat. 

 seasonals lace

Last but not least, de kokerrok. Een super basic item wat je zelf helemaal naar wens kunt afstylen. Ga je full glam met een mooie glittertop of hou je het simpel met één van onze zachte coltruitjes? 

Kokerrok

ACCESSOIRES 

Als er in het jaar een specifiek moment is om met accessoires uit te pakken, dan is het met oud en nieuw! Kies bijvoorbeeld eens voor statement oorbellen of een ketting. Wij hebben nog een aantal prachtige sets oorbellen in de sale! 

Jouw basic jurk of rok maak je direct een stuk feestelijker met een mooie panty. Wij hebben gekozen om samen te werken met het merk Oroblu. Kwalitiatief mooie producten tegen een schappelijke prijs. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Adelle, met een speelse stippenprint of de Riga met een sexy naad aan de achterkant. Time to spice it up! 

Riga panty

 

En toch iets teveel gegeten met kerst? We've got your back! De shapewear van Spanx helpt je om net even wat lekkerder in je jurk te zitten. We hebben voor verschillende lichaamsvormen items beschikbaar. Heb je advies nodig? Stuur ons een berichtje. We adviseren je graag! 

En jij, heb je goede voornemens en mooie plannen voor het nieuwe jaar? Of was 2021 eigenlijk meer dan prima en ben je van plan op dezelfde voet door te gaan? 

We wensen jou in ieder geval een spetterende jaarwisseling toe en een meer dan fantastisch 2022! 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.