Top 10 items Leo

 
 
Leo's Top 10 - 1

Uiteraard de 'LBD' van ons eigen merk!

Zwart is altijd goed en in dit jurkje heb ik altijd het gevoel dat ik de wereld aan kan!

Heb jij 'm al?

Heerlijk parfum wat ik nog niet eens zo lang geleden ontdekte. Het is een unisex parfum wat door heel veel mannen en vrouwen lekker gevonden wordt.

1 spraytje is genoeg.

Mijn iPhone 11, ik doe echt alles met dit ding: de webshop voor L&L checken, mail, socials, bankieren, echt alles. Ik kan er niet zonder. Ging voor een paarse variant, weer eens wat anders dan standaard zwart of wit.
Mijn favo mascara. Ik heb al zoveel mascara's geprobeerd die allemaal tegenvielen. Deze is duur, maar ik doe er lang mee, hij geeft een mooie oogopslag en kan er gewoon niet zonder :)
Panty's! Ben zo'n type dat altijd zwarte panty's draagt. Libra is van beide kleuren en kan het goed hebben, maar ik vind suntouch kleuren me gek staan en ga daarom altijd voor safe zwart. Soms met een printje, maar ook vaak effen. Ik doe met die van Oroblu super lang en vind de kwaliteit echt top en ze zijn lekker zacht!
Dit boek is een musthave voor vrouwen met een verantwoordelijke en/of leidinggevende baan. Ik kreeg het van mijn stiefmoeder, wie een carrière achter de rug heeft waar je u tegen zegt en mij vaak helpt met issues die ik op het werk ervaar. Top voor vrouwen in een mannenwereld.
Lifesaver voor onderweg! Deze repen zijn voedzaam, lekker en qua cal's vallen ze heel erg mee. Als je van meeting naar meeting hopt, is deze top voor tussendoor of als lunch.

Mijn lievelings, de trinity Cartier armband. Draag hem altijd en kan niet meer zonder, samen met mijn moeder in Milaan gekocht.

De Whoop die ik draag, is een tracker die bijhoudt hoeveel ik beweeg en verbrand op een dag, zonder schermpje, ideaal, maar het geeft veel inzicht in hoe weinig je beweegt op een dag met een kantoorbaan, echte musthave!

Het armbandje met Leo sign kreeg ik van de liefst Libra :)

Bovenaan mijn wensenlijstje, de Louboutin Kate in het zwart lak. Vind het geen schoenen om 'zomaar' te kopen, dus misschien als we de 1000e L&L jurk verkopen ofzo.


Love them!

Lipgloss & lippenstift, ik heb er ontelbaar veel. In mijn auto liggen er een aantal, in de hal een mand vol en in iedere tas en jaszak ook minstens 1.. geeft me net dat beetje extra goede vibe :)

 

xoxo