Over Leo&Libra

Hé! Welkom op onze website. Wat tof dat je hier terecht bent gekomen!

Wij zijn Kim en Mariëlle en samen zijn wij in 2019 gestart met ons eigen kleding label Leo & Libra. Wij zijn beste vriendinnen en in het dagelijks leven werkzaam in functies waarbij het belangrijk is dat we representatief voor de dag komen.

Het idee voor Leo&Libra is ontstaan tijdens een van onze vele avondjes samen uiteten, daar zijn we namelijk dol op.

We hebben beide een hele leuke maar ook drukke baan waarbij het belangrijk is dat we er goed maar ook zakelijk uitzien. In onze dagelijkse zoektocht naar mooie en betaalbare jurken liepen we er steeds tegenaan dat wat wij zoeken lastig te vinden is.

Daarom hebben we op die avond besloten het zelf te gaan doen, van ontwerp tot productie naar verkoop. Onze eerste collectie hebben wij gelanceerd eind 2019.

Benieuwd naar ons avontuur? Op Instagram @leolibradresses kun je ons volgen!

 

Over Kim - Leo, 1988

Kim is een bruisende levensgenieter en fanatieke sporter. Op zakelijk vlak is zij al jaren werkzaam als Senior Buyer/Category Manager bij grote retailers zoals bol.com, Kruidvat en Siebel Juweliers.


Sinds 2020 werkt zij als Senior Category manager bij Royal Capi-Lux. Bij deze grote airport retailer houdt zij zich bezig met inkoop en marketing voor diverse elektronica categorieën. 

 


Over Mariëlle - Libra, 1984

Mariëlle is in haar dagelijks leven moeder van Kai (2020) en getrouwd met Kilian.
Zij CrossFit meerdere keren per week en heeft zo Kim leren kennen.

Na diverse functies in het hotelwezen en de vastgoedbranche is zij sinds 2017 aangesteld als Directeur van Boutique Hotel Corona in Den Haag, waar zij naast de dagelijkse operatie een grote verbouwing begeleidt. Inmiddels is er een verdubbeling van het aantal hotelkamers gerealiseerd.

 

Female Empowerment


Female empowerment vinden wij belangrijk! Wij streven ernaar dat jij je in een item van Leo & Libra zelfverzekerd voelt en de hele wereld aankunt.
Van vrouwen, voor vrouwen is de rode draad in onze onderneming. We maken niet alleen kleding voor dames maar werken graag samen met andere ambitieuze vrouwen die ons merk versterken. Zo helpen we elkaar!

Onze collectie wordt op verschillende plekken gemaakt, o.a. in een klein atelier in Litouwen, maar bijv. ook door een Chinese fabriek gerund door een vrouw. We houden het dus zoveel mogelijk in de vrouwelijke sferen en vinden het belangrijk dat onze collectie niet alleen kwalitatief voldoet maar dus ook onder goede omstandigheden wordt gemaakt.

Tot de dag van vandaag doen wij alles zelf. De stof selecteren, het ontwerpen van onze kleding, de webshop, klantencontact, samenwerkingen opstarten, administratie, pakketjes inpakken.... Noem maar op. We vinden het juist superleuk om direct met jullie in contact te zijn. Dus, heb je een vraag of suggestie laat het ons gerust weten!