Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Wil je iets terugsturen of ruilen uit je bestelling? Geen probleem natuurlijk, vraag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je Leo & Libra bestelling via onze klantenservice (klantenservice@leo-libra.com) een retournummer aan. Je ontvangt dan binnen een dag een e-mail met daarin je retournummer en de benodigde informatie om je bestelling retour te sturen.

Zichttermijn van 14 dagen

Vanaf het moment dat je je bestelling thuis hebt ontvangen, heb je de items 14 dagen op zicht. Wanneer je niet tevreden bent, kun je het binnen die 14 dagen ruilen of retour sturen.

Als je een retournummer hebt ontvangen, kun je je bestelling aan ons terugsturen.

Is ruilen ook mogelijk?

Als je een artikel wilt ruilen voor een andere kleur of maat, dan kan dat uiteraard. Je vraagt via de klantenservice (klantenservice@leo-libra.com) een ruilingsnummer aan.

Na ontvangst van je retour wordt de juiste maat of kleur kosteloos naar je verstuurd.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Om een artikel te retourneren moet je altijd in het bezit zijn van een retournummer, deze vraag je aan via de klantenservice (klantenservice@leo-libra.com).

Wanneer je het retournummer hebt ontvangen, heb je nog 14 dagen de tijd om je artikel terug te sturen.

We versturen bestellingen boven de 50 euro gratis in heel Nederland. De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor je eigen rekening. We raden je aan je retour als pakket via PostNL terug te sturen, je ontvangt dan een verzendbewijs en is het pakket altijd traceerbaar. De kosten hiervoor zijn doorgaans 6,95.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Na ontvangst van je retour, mits in goede orde, krijg je binnen 5 werkdagen je geld teruggestort. Je ontvangt het geld op de rekening/via de betaalmethode waarmee je hebt afgerekend.