Top 10 items Libra

  
 

Ook bij mij staat op nummer 1 natuurlijk onze Essentials dress. De groene trek ik het meeste uit de kast, fijne kleur die wel met alles te combineren valt. In de winter lekker safe met zwarte items, nu het voorjaar eraan komt ben ik fan van nude bij deze kleur!

 

Met een fulltime baan, eigen bedrijf en een kleintje thuis zou ik graag meer dan 24 uur in een dag hebben. Helaas is dat geen optie dus is het zaak mijn week goed te plannen. Ik gebruik al jaren de Structuurjunkie planner, het liefst in de 'light versie'. Een fijne, overzichtelijke planner zonder teveel gedoe eromheen.
De 24/7 liquid eyeliner van Urban Decay is mijn all time fave. Ik heb al heel veel andere opties geprobeerd zonder succes. Het superdunne flexibele kwastje maakt aanbrengen super makkelijk. Loopt niet uit, ook niet bij regen of sporten. Helaas is deze eyeliner nergens meer verkrijgbaar in zwart, dus als je 'm tegenkomt, let me know!
Een nieuwe favoriet, te wijten aan zwangerschap en corona-kilo's.... Gelukkig ook verkrijgbaar in onze webshop: de Spanx high waisted short. Maakt dat alles net wat lekkerder zit en mooier staat.
Zonder mooi verzorgde nagels ben ik mezelf niet. Ik breng mijn eigen gellak aan, met lamp, gewoon lekker thuis met een serietje ernaast. Het vergt even wat oefening maar inmiddels kan ik lakken als een pro ;) en het blijft zeker 2 tot 3 weken zitten.
De voedingssupplementen van SUPS. Een bundel van drie speciaal samengestelde sup's voor drukke moeders. Helpt bij meer vitaliteit, immuniteit en hormonale balans. Merk het meteen aan mezelf als ze op zijn!
Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum. In de loop van tijd hebben allerlei geuren de revue gepasseerd maar ik blijf toch altijd weer terugkomen bij deze.

De pumps van Feraggio zijn belachelijk duur maar zitten fantastisch. Hier loop ik de hele dag op zonder moeite en het liefst spaar ik ze in alle kleuren van de regenboog. Goedkopere alternatieven met een fijne pasvorm vind ik bijvoorbeeld bij Peter Kaiser en Tamaris.

 

Mijn go to lipstick is Mac, Hug me. Hier heb ik meerdere exemplaren van rondzwerven. Sowieso vind ik make-up van Mac heel fijn, ook de foundations en poedertjes zijn aanrader.
Enorm dierbaar, mijn ketting en ring van Vedder&Vedder. De ketting kreeg ik van mijn ouders na de geboorte van Kai, met de letter K en zijn geboortesteen. Het ringetje heeft dezelfde geboortesteen en kreeg ik van de liefste Leo. Samen met mijn trouwring draag ik deze sieraden ieder dag.