Van vrouwen, voor vrouwen


Female empowerment vinden wij belangrijk! Wij streven ernaar dat jij je in een item van Leo & Libra zelfverzekerd voelt en de hele wereld aankunt.
Van vrouwen, voor vrouwen is de rode draad in onze onderneming. We maken niet alleen kleding voor dames maar werken graag samen met andere ambitieuze vrouwen die ons merk versterken. Zo helpen we elkaar!

Onze collectie wordt op verschillende plekken gemaakt, o.a. in een klein atelier in Litouwen, maar bijv. ook door een Chinese fabriek gerund door een vrouw. We houden het dus zoveel mogelijk in de vrouwelijke sferen en vinden het belangrijk dat onze collectie niet alleen kwalitatief voldoet maar dus ook onder goede omstandigheden wordt gemaakt.

Tot de dag van vandaag doen wij alles zelf. De stof selecteren, het ontwerpen van onze kleding, de webshop, klantencontact, samenwerkingen opstarten, administratie, pakketjes inpakken.... Noem maar op. We vinden het juist superleuk om direct met jullie in contact te zijn. Dus, heb je een vraag of suggestie laat het ons gerust weten!