Gratis verzending vanaf 50 euro * Binnen 24 uur verzonden * Met liefde ingepakt door Leo of Libra
Gratis verzending vanaf 50 euro * Binnen 24 uur verzonden * Met liefde ingepakt door Leo of Libra
Winkelwagen 0

Van vrouwen, voor vrouwen


Female empowerment vinden wij belangrijk! Wij streven ernaar dat jij je in een item van Leo & Libra zelfverzekerd voelt en de hele wereld aankunt.
Van vrouwen, voor vrouwen is de rode draad in onze onderneming. We maken niet alleen kleding voor dames maar werken graag samen met andere ambitieuze vrouwen die ons merk versterken. Zo helpen we elkaar!

Onze collectie wordt gemaakt in een klein atelier in Litouwen. Een klein familiebedrijf waar met name dames werken die onze kleding met veel liefde produceren. De stoffen kopen we in in Italië. We houden het dus zoveel mogelijk dichtbij huis en vinden het belangrijk dat onze collectie niet alleen kwalitatief voldoet maar dus ook onder goede omstandigheden wordt gemaakt.

Tot de dag van vandaag doen wij alles zelf. De stof selecteren, het ontwerpen van onze kleding, de webshop, klantencontact, samenwerkingen opstarten, administratie, pakketjes inpakken.... Noem maar op. We vinden het juist superleuk om direct met jullie in contact te zijn. Dus, heb je een vraag of suggestie laat het ons gerust weten!