Waarom Leo&Libra

 

Waarom Leo&Libra

Leo en Libra is ontstaan vanuit onze eigen zoektocht naar kwalitatieve maar betaalbare zakelijke dameskleding

We kwamen samen tot de conclusie dat wat wij zoeken lastig te vinden is. Zakelijke damesmode is vaak ofwel erg prijzig, of kwalitatief niet goed genoeg om het langer dan een seizoen te dragen. Daarom hebben besloten om de uitdaging aan te gaan en het dan maar zelf te gaan doen. Want wij weten tenslotte als geen ander wat we zelf in de kast willen hebben.
Van ontwerp tot productie, inmiddels is onze meisjesdroom werkelijkheid geworden. Onze eerste, eigen collectie is te koop!

Om tot de voor ons ideale jurk te komen hebben wij onze eigen zakelijke kleding uit de kast getrokken en zijn we gaan kijken wat wij nu echt belangrijk vinden.
Zo is het ontwerp ontstaan voor de Essentials dress en de kokerrok.

We hebben eindeloos gezocht naar goede stoffen. Duurzaam, kreukvrij en voldoende stretch was vooral van belang.
Ook is het fijn dat als je dan eindelijk de ideale jurk hebt, deze langer dan een seizoen mee kan.

Onze collectie is daarom opgebouwd uit Essentials en Seasonals items.

In een wereld waarbij 'fast fashion' de boventoon voert, geloven wij dat het tijd is voor kleding die je kunt blijven dragen. Ook als het nieuwe seizoen aanbreekt. Onze Essentials collectie is daarom het gehele jaar door verkrijgbaar. Gemaakt in tijdloze kleuren en van duurzame stoffen die mooi blijven en niet vervagen. Eindeloos te dragen en perfect te combineren met al het andere moois in je kast.

Van de Seasonal items laten we een kleine oplage maken, op is daarbij echt op. Seasonals zijn daarnaast bewust lager geprijsd omdat wij zelf ook liever iets meer betalen voor de perfecte zwarte jurk dan voor een seizoensstuk. Al zou het zomaar kunnen dat je ook onze Seasonals het hele jaar door aan wilt (we can't blaim you ;))